Ioana Băsescu, nedezlipită de copil şi la serviciu

6 iulie 2016 21:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu se dezlipeşte de odorul ei! Ioana Băsescu (38 de ani) nu poate sta departe de băieţelul ei nici măcar la serviciu. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe fiica cea mare a lui Traian Băsescu, în timp ce se juca cu micuţul ei chiar în curtea biroului notarial pe care îl deţine în Capitală.

Ioana Băsescu e o mămică împlinită şi la propriu şi la figurat. Chiar dacă, după sarcină, blonda slăbise miraculos şi arăta din ce în ce mai bine, acum pare să se fi culcat pe-o ureche şi câteva kilograme  bune se văd deja pe silueta ei. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe fiica cea mare a lui Traian Băsescu la o promenadă.

Nu prin parc sau mall, ci chiar în curtea biroului ei notarial de pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti. Blonda ieşise la aer cu băieţelul ei Radu, care va face doi anişori în toamnă, de care se pare că nu se desparte nici un minut. Băieţelul, o mogâldeaţă cu păr blond şi cârlioţat, a topit toate privirile în jur. O colegă mult mai tinerică a încercat să ţină pasul cu nepotul lui Băsescu, mai ales că Radu tot alerga de colo-colo după o mingiuţă. Ioana Băsescu a intrat şi ea în jocul celui mic şi a dat pase, chiar dacă era cocoţată pe tocuri.

Mai multe