Ioana Chiţu a renunţat la verighetă! | EXCLUSIV

7 iulie 2015 16:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se face anul de când Mihai Chiţu (35 de ani) era surprins de fotoreporterii Click! în ipostaze fierbinţi cu o brunetă! Infidelitatea solistului a dărămat-o atunci pe soţia lui Ioana, care a suferit enorm. L-a iertat şi şi-au mai dat o şansă, dar relaţia lor în loc să se îndrepte, s-a deteriorat, căci artistul s-a întors la amantă. Derulând filmul înapoi, Ioana îşi aminteşte cu greu prin ce a trecut, însă pare că şi-a revenit, căci un mic detaliu o trădează.

Ce nu te omoară, te face mai puternic! Acesta este se pare principiul după care s-a ghidat Ioana Chiţu, după ce a fost înşelată de bărbatul cu care forma un cuplu de 13 ani. A trecut peste momentele cumplite din trecut când a citit în ziare despre escapadele amoroasele ale soţului. A găsit putere să meargă mai departe pentru fiica ei Rianna, cu care îşi petrece timp preţios ori de câte ori are ocazia.

Aşa s-a întâmplat şi recent, când Ioana i-a făcut o bucurie fetiţei şi a dus-o la un parc acvatic de distracţii, unde cele două s-au bălăcit în piscine şi s-au dat pe toboganele cu apă. În tot acest timp, Mihai Chiţu îşi vede liniştit mai departe de viaţă alături de Andra Petcu, femeia pentru care şi-a părăsit familia. Cei doi "porumbei" au fost din nou fotografiaţi împreună într-un mall bucureştean, plimbându-se ca doi îndrăgostiţi.

Artistul o ţinea pe brunetă de talie, iar ea avea mâna "fixată" pe posteriorul lui. Fără doar şi poate că aceste detalii au ajuns şi la urechile soţiei, care parcă a vrut să-i dea o replică şi a renunţat la verighetă. Deşi a declarat în această toamnă pentru Click! că divorţul este doar o chestiune de timp, Mihai Chiţu nu a făcut niciun demers în acest sens, ba chiar poartă verigheta care îi aminteşte că încă este însurat cu Ioana.

"Ioana şi Rianna s-au distrat copios la plajă. Au râs toată ziua. De frică să nu-şi piardă verigheta, prin bazinele cu apă, Ioana a lăsat bijuteria acasă. Inelul are o valoare sentimentală, însă ea îşi vede de viaţa ei. O poartă de obicei. Probabil că nu o va mai avea pe deget când se va ajunge la o despărţire şi în acte", au declarat pentru Click! surse din anturajul tinerei.

Ioana Chiţu este instructor de zumba la o mare sală de fitness şi are un abdomen de invidiat. Ea a absolvit cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Gimnastică Aerobică, şi în prezent lucrează ca instructor de zumba la o sală de sport frecventată de vedetele autohtone. În trecut, tânăra pregătea copii la dansuri şi balet. 

Mai multe