Ioana Dichiseanu este o graviduță sexy

10 aprilie 2016 21:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Duminică (10 aprilie) Ion Dichiseanu (82 de ani) și-a lansat cartea „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel” la Librăria Humanitas, din Cișmigiu. Alături de maestru au fost prezente fosta soție și fiica sa, Ioana Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu (29 de ani), deși este gravidă în patru luni, bruneta pare să-și fi păstrat silueta total neafectată de sarcină. Aceasta i-a fost alături tatălui ei la lansarea cărții, unde a purtat o rochie mulată care i-a pus în evidență frumoasa talie, dar și mica burtică ce abia dacă se observă. Ioana a fost însoțită la eveniment de iubitul ei, Adrian.

La rândul lui, Ion Dichiseanu este foarte mândru că va deveni bunic, deși nu îi surâde acest apelativ: „Domn’le, să nu îmi spună bunicule, pentru că sună urât! Eu nu mă simt bunic! Să îmi zică pe nume, Dichi, aşa cum mă strigă toată lumea. Să-mi zică pe nume, că sunt tânăr, vreau să-l duc eu la gagici, dacă e băieţel. Dar dacă va fi fată... o voi păzi temeinic”.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe