Ioana, fiica lui Țiriac, bombă-sexy în costum de baie. Cum s-a pozat în vacanță

24 octombrie 2019 7:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe cât de celebru, pe atât de discret cu viața personală. Puțini știu că celebrul magnat Ion Țiriac (80 de ani) are trei moștenitori: doi băieți și o fată, iar unica lui fiică este o domnișoară superbă.

Nu doar frumoasă, ci și deșteaptă, căci nu de puține ori am întâlnit-o la acțiuni caritabile, organizate chiar de ea. Cu frumoasa jurnalistă egipteană Sophia Ayad are o fată pe nume Ioana, în vârstă de 22 de ani, și un băiat, pe Karim, de 24 de ani.

Unica lui fiică s-a transformat peste noapte dintr-o fetiță într-o femeie superbă, interesată de modă, accesorii și mai ales de felul în care arată. Trebuie să recunoaștem că tânăra este superbă și că a moștenit frumusețea mamei sale. Însă de la ultima ei apariție în România, din primăvara lui 2018, Ioana s-a schimbat enorm. Dacă pe atunci încerca să-și mascheze silueta pufoasă cu o rochie neagră lungă, acum tânăra afișează un trup de zeiță. Ea a postat pe conturile sociale câteva poze în costum de baie, în care își etalează pătrățelele de pe abdomen. 

Mai multe