Ioana Ginghină a slăbit 10 kilograme într-o singură lună! Care e secretul ei

27 septembrie 2018 12:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana Ginghină este experta curelor de slăbire, ba poate fi numită chiar inventotoarea unora. Actriţa a ţinut de-a lungul timpului tot felul de diete, iar în ultima lună a renunţat la un program strict şi a făcut doar un pariu cu ea. Rezultatul este uimitor, căci a dat jos 10 kilograme într-un timp record, renunţând la dulciuri şi pâine.

Vă vine să credeţi sau nu, Ioana Ginghină se reinventează cu noua ei siluetă de adolescentă. Actriţa în vârstă de 41 de ani a slăbit în ultima lună, deşi nu şi-a propus neapărat acest lucru. Prezentă la un eveniment monden, actriţa a mărturisit cum a ajuns să schimbe măsura la haine şi a fost nevoită să-şi cumpere lucruri noi.

"Nu am mai mâncat dulciuri şi pâine. Pot să zic că paste am mai consumat. Am reuşit să slăbesc 10 kilograme într-o lună şi jumătate. Mi s-a părut un pic cam brusc. Alexandru ( n.r. actorul Alexandru Papadopol, soţul vedetei) m-a văzut zilnic şi lui nu i s-a părut nimic în neregulă, dar eu am fost nevoită să-mi schimb garderoba. Nu îmi mai este nimic bun. Am două măsuri în minus acum la haine", a povestit Ioana Ginghină la un post tv. 

Actriţa este mămica unei fetiţe în vârstă de 11 ani, Ruxandra, cu care se înţelege de minune.           

Mai multe