Ioana Ginghină, iubitul și fiica, infectați cu Covid-19

2 martie 2021 12:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana Ginghină (43 de ani) nu a fost nici ea ocolită de temutul coronavirus. Actrița a dezvăluit că a fost infectată cu Covid-19, împreună cu iubitul și fiica ei, Ruxandra, în luna octombrie a anului trecut.

Din fericire, toți au avut o formă ușoară și nu au avut simptome grave. „Am avut Covid în octombrie. A fost o formă ușoară, mulțumesc lui Dumnezeu, și a trecut repede. Port mască, am redus ieșirile, respect toate regulile, m-am programat și la vaccin, dar nu am lăsat să ne afecteze mai mult decât e cazul, această pandemie”, a declarat vedeta într-un interviu pentru revista Viva.

La 43 de ani, Ioana Ginghină a luat viața de la capăt. Divorțul de fostul soț, Alexandru Papadopol, nu a dărâmat-o ci, dimpotrivă, a făcut-o să înflorească. Actrița are un nou iubit de aproape un an de zile, ba chiar e pe punctul să bifeze o nouă căsătorie. Iubitul său, Cristian Pitulice, care este expert în turism, i-a oferit și un inel, semn că nunta bate la ușă. „Mă voi căsători atunci când natural lucrurile vor duce acolo. Însă nu e grabă. Iubesc, sunt iubită, totul e perfect. E un capitol frumos, de ce să ne grăbim sa ardem niște etape atât de frumoase, pe care ni le oferă o relație”, ne-a declarat actrița.

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Ginghină le-a plătit foștilor socri 30.000 de euro. A încheiat scump socotelile cu trecutul

INTERVIU Ioana Ginghină, iubire mare la un an de la divorț. «Eu și Cristi ne-am mutat împreună»

Mai multe