Ioana Ginghină, sexy și subțirică, după divorț! A ieșit la filmul în care J.Lo face striptease

25 septembrie 2019 19:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Recent întoarsă din vacanţa petrecută la Roma, în Italia, unde de altfel, pe 21 septembrie, şi-a serbat şi ziua de naştere, Ioana Ginghină (42 de ani) a fost o apariţie de zile mari, marţi seară, la un eveniment monden desfăşurat într-un mall bucureştean.

Actriţa şi câteva prietene au fost prezente la vizionarea peliculei ,,Hustlers: Striptease pe Wall Street”, o comedie savuroasă, cu Jennifer Lopez în rolul principal. Ioana Ginghină a purtat o rochie neagră care îi scotea în evidenţă bustul impresionant, dar şi silueta de viespe.

Ioana s-a subţiat vizibil după divorţul de acum două luni de actorul Alexandru Papadopol. În timp ce artista se află în aşteptarea unui nou iubit, Alexandru a fost surprins de fotoreporteri în plină stradă, în timp ce se săruta cu nimeni altcineva decât cu Adriana, fosta soţie a lui Adrian Titieni.

Care e povestea ,,Hustlers: Striptease pe Wall Street”?

Inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine care a devenit viral în 2016, acțiunea filmului ,,Hustlers: Striptease pe Wall Street” urmărește un grup de foste stripper-iţe care se ambiționează să se îmbogățească, folosind însă metode mai puțin ortodoxe… își jefuiesc foştii clienți. Destiny (Constance Wu) alege să lucreze într-un club de striptease pentru a-şi câştiga existenţa. Viaţa ei se schimbă total când se împrieteneşte cu Ramona (Jennifer Lopez), cea care câştigă cei mai mulţi bani în club. Ramona îi arată cum să-şi tapeze de bani clientela bogată formată în special de tipi de pe Wall Street. Când criza economică din 2008 le afectează şi lor profiturile, fetele pun la cale o schemă îndrăzneaţă şi periculoasă pentru a-şi lua vieţile inapoi. 

Citește și:

Ioana Ginghină: «Bag mâna în foc că Papadopol nu m-a înșelat!»

Cine este și cum arată primul soț al Ioanei Ginghină. Lucrează tot ca actor

Mai multe