Ioana Ginghină, spectacol magic pentru copii cu proiecţii şi efecte speciale

3 decembrie 2016 10:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Copiii sunt invitaţi să pătrundă într-o lume de poveste, dumincă (4 decembrie), la premiera spectacolului "Alice în Christmas Wonderland", produs de actriţa Ioana Ginghină. Piesa de teatru este dedicată copiilor începând cu vârsta 4 ani, dar şi întregii familii, având o distribuţie de excepţie, muzică originală şi proiecţii care vor transformă sala de spectacol într-un tărâm de poveste.

MiniArtShow by Ioana Ginghină a deschis stagiunea de iarnă cu avanpremieră spectacolului Alice în Christmas Wonderland, care a avut loc joi. Peste 400 de spectatori s-au bucurat de un text original, inspirat din povestea celebra "Alice în Wonderland" scrisă de Lewis Carrol, un spectacol magic, care i-a bucurat pe copii şi le-a adus aminte adulţilor despre importantă jocului şi a comunicării din vieţile noastre.

Alice este o fetiţă de 11 ani, care stă toată ziua în casă, jucându-se cu telefonul. Ea nu mai vede cât de frumoasă este natură, viaţă şi nu mai crede în magia Crăciunului sau în Moş Crăciun. Astfel că ea intră într-o lumea fantastică, unde descoperă o ţară care prin logică ei, este un total nonsens. Surpriză spectacolului este apariţia lui Moş Crăciun! 

"Vă propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o poveste plină de nonsens, o călătorie iniţiatică şi un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi. Am ales că acest proiect să îmbine un decor virtual spectaculos, costume colorate şi spectaculoase şi o interpretare actoricească dinamică pentru că micuţii să nu se plictisească şi să descopre lumea frumoasă şi magică a poveştii, dar în care adevărată călătorie se întâmplă în interiorul micuţei Alice", a declarat Ioana Ginghină, producătorul spectacolului şi manager MiniArtShow

Premiera spectacolului are loc duminică, de la ora 11:00. Biletele pentru premieră şi următoarele reprezentaţii, care vor avea loc la 10 şi 11 decembrie, au fost deja puse în vânzare.  

Mai multe