Ioana Ginghină vrea să îi arate lui Papadopol ce a pierdut! Ce intervenție estetică și-a făcut actrița

22 august 2019 19:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

După divorțul de Papadopol, Ioana Ginghină a decis să își dedice mai mult timp personal și să se ocupe de lucrurile care o fac fericită și îi mai distrag atenția de la mariajul nereușit. Astfel, după ce actele de divorț au fost semnate, actrița și-a făcut timp să meargă în cabinetul medicului estetician, pentru o schimbare și în plan fizic, nu doar în cel emoțional.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au ales să pună punct căsniciei pe care au avut-o timp de 12 ani, însă pe cei doi îi leagă în continuare fiica pe care o au împreună, Ruxi. Chiar dacă despărțirea a fost fără scandal și cei doi foști parteneri au știut cum să gestioneze situația, Papadopol a reușit rapid să „pună paie pe foc”, atunci când a fost surprins în public sărutându-se cu fosta soție a lui Adrian Titieni, Adriana Irimescu

Ioana Ginghină a ajuns la medicul estetician, după divorț

Dacă mărturisea recent că și-a dorit în trecut să fie cât mai sexy pentru cel care îi este acum fost soț pentru a-și salva căsnicia, iată că acum Ioana Ginghină se concentrează doar pe sine și își dorește să-i arate actorului ce a pierdut, prin aceleași mijloace. Fire puternică, Ioana s-a resemnat cu gândul divorțului și a decis să se răsfețe la o clinică de înfrumusețare, unde și-a făcut o intervenție estetică. 

Recent, Ioana Ginghină a publicat o fotografie pe contul său de socializare ce a stârnit reacţii diverse din partea urmăritorilor. Actriţa a ajuns pe mâna unui doctor estetician pentru a avea prima experienţă cu botox-ul, dupa cum chiar vedeta a anunțat. Se pare că actriţa încearcă să treacă peste despărţirea de Alexandru Papadopol prin mici activități care o fac fericită. Fanii actriței inițial s-au speriat la vederea imaginii, deoarece la clinica respectivă putea fi observat un banner ce făcea reclamă la mărirea sânilor. Totuși, Ioana a explicat că este vorba doar de botox, promițând să le povestească admiratorilor ei cum a decurs întreaga experiență. Până atunci, însă, unii internauți au fost mai reticenți cu schimbarea dorită de Ioana Ginghină, explicându-i acesteia că nu ar avea nevoie de o asemenea intervenție. 

Motivul divorțului dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină s-a măritat cu Alexandru Papadopol în anul 2007, după ce aceştia s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei telenovele românești. După mai mulți ani de conviețuire însă, actorul i-a spus fostei lui partenere că nu mai este fericit în relație.

„El a lansat ideea de divorţ, eu nu mi-am dorit această despărţire. Ar fi fost bine să fie aşa să vină să-mi zică din prima: draga mea, divorţez. Noi aveam discuţii de un an zile. Au început discuţii, certuri din nimic, din pământ, din iarbă verde. El zice la un moment dat: «Nu mai sunt fericit!». Dintr-o dată mi-a zis că el nu mai e fericit. Păi de ce, dragă? Hai, dragă.... ”, ne povestea Ioana recent, după ce s-a aflat că cei doi au divorțat. 

Mai multe