Ioana Maria Moldovan revine pe micul ecran. Prezintă „Times New Roman”, la Prima TV

13 octombrie 2014 19:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu poate sta departe de televiziune, marea ei dragoste, așa că, după despărțirea din primăvară de postul tv ACASĂ, Ioana Maria Moldovan (32 de ani) a bătut palma recent cu Prima TV.

Frumușica blondă va prezenta, din 19 octombrie, în fiecare duminică, de la orele 19.00, emisiunea de știri umoristice „Times New Roman TV”: „Este un proiect nou pentru mine. Este un nou început, alături de niște oameni foarte talentați, care m-au primit cu inima deschisă. Eu îi urmăream pe băieții de la Times New Roman și îmi place foarte mult umorul lor. Nu trece nici o zi fără să râd cu poftă citind știrile scrise de ei. Ne-am înțeles foarte bine de la prima întâlnire, am avut chimie și de acolo în colo restul a fost ușor”, a declarat Ioana, pentru Click!

Ioana Maria Moldovan are o experiență de peste zece ani în televiziune. Și-a început cariera la Târgu Mureș, imediat după absolvirea Facultății de Litere. Mai bine de opt ani, Ioana a prezentat emisiunea „Poveștiri Adevărate”, de la postul tv ACASĂ, unde i-a avut colegi pe Dragoș Stănescu, Radu Vâlcan și Dan Cruceru.

Mai multe