Ioana Maria Moldovan şi Lucian Popescu au călătorit în lumea virtuală, alături de copii de 1 iunie

2 iunie 2015 18:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

De Ziua Copilului, Lucian Popescu le-a făcut o surpriză micilor jurnalişti de la Şcoala de Televiziune Junior. Prezentatorul emisiunii „Playtech” a fost invitat de Ioana Maria Moldovan să le vorbească celor mici despre noile tehnologii, iar acesta nu a venit cu mâna goală.

Lucian le-a adus şi prezentat copiilor opereche de ochelari virtuali, care i-au purtat pe pitici, ca prin magie, pe tărâmuri necunoscute. Ochelarii i-au fascinat pe cei mici şi au reuşit să le capteze toata atenţia.

Copiii au fost dornici să descopere şi să exploreze spaţiul virtual, s-au aventurat în parcurile de distracţii, s-au dat în montagne russe şi au făcut bungee jumping. „Mă bucur că am reuşit să le fac o supriză de 1 Iunie juniorilor de la Şcoala de Televiziune. Au fost curioşi, curajoşi şi s-au aventurat în lumea virtuală. Am râs cu ei, le-am povestit despre gadgeturi şi am rămas plăcut suprins să aflu că mulţi dintre ei urmăresc Playtech”, a mărturisit Lucian Popescu.

Vedeta Prima TV şi trainer al copiilor de la Şcoala de Televiziune Junior, Ioana Maria Moldovan a trăit cot la cot alături de cei mici emoţiile călătoriei în lumea virtuală. „Când lucrezi cu juniorii şi petreci mult timp lânga ei, automat dai şi tu în mintea copiilor”, a spus şi Ioana.

„Aşa că, fără să stau pe gânduri, mi-am pus şi eu ochelarii virtuali. A fost o experienţă inedită şi tare interesantă. Recunosc că mi-a fost puţin teamă, pentru că am rău de înălţime, dar, cu toatea astea, m-am dat în montagne russe şi am făcut bungee jumping. Mi-e greu să descriu în cuvinte senzaţiile pe care le-am trăit. A fost şi pentru mine un cadou tare fain de 1 Iunie'', a mai adăugat Ioana Maria Moldovan.

Mai multe