Ioana Maria Moldovan te invită să faci o faptă bună pentru copiii atipici

22 decembrie 2016 11:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea jurnalului Focus din inima României, se implică an de an în ajutorarea copiilor atipici. Ea te invită să intri în Lumea Faptelor Bune CONIL, o lume specială... atipică, în care o faptă bună este pașaportul de intrare.

“În momentul în care i-am cunoscut pe copiii speciali... atipici de la Conil, am simțit că pot și trebuie să-i ajut, să mă implic mai mult, să lupt alături de ei pentru drepturile lor, pentru o viață mai bună pe care o merită. E greu să descriu în cuvinte fiecare întâlnire pe care o am cu ei. Trebuie să-i cunoști pentru a le înțelege cu adevărat povestea. Și ei râd, iubesc, învață, visează, dăruiesc, ajută și plâng uneori la fel ca noi toți. Diferența e că ei, cei atipici, își doresc doar să fie primiți în societate, să fie integrați” ne spune Ioana.  

De asemenea, Ioana Maria Moldovan dorește să-i aducă pe oamenii cu suflet mare în această lume plină de culoare, în care visele pot să devină realitate: “Echipa atipică, copii, profesori, voluntari, cu toții ne dorim ca scrisoarea lui Kuky – un copil special - către Moș Crăciun să fie citită de cât mai mulți oameni care vor să facă o faptă bună. Cumpărând decoratiunile făcute de copiii speciali... atipici, fiecare dintre noi poate să scrie o filă importantă în cartea Lumea Faptelor Bune Conil”, mai spune prezentatoarea știrilor Focus din inima României.

Cei care vor să ajute pot intra pe pagina de facebook a campaniei: facebook.com/povesteafaptelorbune

Mai multe