Ioana Petric, despre revenirea lui Dezbrăcatu’ la Cronică: „Bine că a revenit cu picioarele pe pământ!”

6 iulie 2015 14:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fata „de la măsuță” îl așteaptă pe Dezbrăcatu’ să se întoarcă „la Cronicuță”. Ioana Petric l-a cunoscut pe Codruț Kegheș la televizor și a avut plăcerea să lucreze cu el în aceeași emisiune.

Ioana Petric s-a supărat pe Codruț Kegheș când acesta a renunțat să mai fie „Cârcotaș", dar acum se bucură enorm „că a revenit cu picioarele pe pământ”. Ea așteaptă cu nerăbdare noul sezon al Cronicii, unul în distribuția căruia va fi și iubitul personaj Dezbrăcatu’.

Mi-a adus cu regularitate bancuri proaspete, până într-o zi când a plecat de acasă. Dacă m-am supărat pe el? Normal că m-am supărat, am ajuns, involuntar, copilul părăsit în divorțul anului. Dar l-am iertat", a spus Ioana pe blogul ei personal. Vedeta Prima TV l-a felicitat pe Codruț Kegheș pentru revenirea sa la emisiunea și a spus că așteaptă să ciocnească un pahar, în cinstea deciziei: . „Bravo Cici! Ne vedem acasă! Iau eu paine! PS: Te aștept și cu o bere!”.

Codruț Kegheș s-a alăturat echipei „Cronicii" în 2001, iar zece ani mai târziu a primit și un loc la pupitrul emisiunii. Actorul, cunoscut mai ales pentru interpretarea personajului Cătălin Dezbrăcatu’, și-a anunțat revenirea printr-un videoclip publicat pe Youtube.

Dezbrăcatu se întoarce la „Cronică"

Mai multe