Ioana Țiriac, înconjurată de sute de trandafiri de ziua ei! Mezina lui Ion Țiriac a împlinit 24 de ani

20 iulie 2021 21:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana Țiriac, unica fiică a lui Ion Țiriac, și-a sărbătorit ziua de naștere departe de casă, în America mai precis, acolo unde a plecat în urmă cu ceva vreme pentru studii.

Ioana Țiriac a împlinit 24 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în Miami, acolo unde a plecat la studii, după ce a terminat liceul. În ziua aniversării ei, tânăra a primit o surpriză inedită, însă nu a dezvăluit cine este „autorul”.

Aceasta s-a pozat înconjurată de sute de trandafiri roșii, publicând ulterior fotografia pe contul ei de Instagram, lăsându-și urmăritorii să se întrebe cine se află în spatele acestui gest. În dreptul imaginii a reacționat și Nadia Comăneci, prietenă cu familia Țiriac. „La mulți ani”, i-a scris aceasta Ioanei.

Ioana Natalia și fratele ei Karim sunt rodul iubirii dintre Ion Țiriac și jurnalista egipteană Sophie Ayad. Ioana este singura fiică a lui Țiriac și s-a născut în 1997. Spre deosebire de fratele ei mai mare, Ion Țiriac Jr, aceasta nu este atât de prezentă în lumea mondenă și preferă să-și trăiască viața mai discret. Aceasta este activă însă pe rețelele de socializare, acolo unde publică imagini din călătorii sau pur și simplu din viața ei cotidiană.

Mai multe