Ioana Tufaru a slăbit 35 kg. Cum arată acum fiica Andei Călugăreanu

6 iunie 2018 13:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana Tufaru (40 de ani) şi-a montat inel gastric pe 3 octombrie 2017, speriată că obezitatea i-ar putea fi fatală. Iată că decizia a fost de bun augur, căci fiica regretatei Anda Călugăreanu a slăbit până acum 35 de kilograme. Mai are însă de dat jos cel puţin încă atât.

Prezentă marți, 5 iunie, la lansarea albumului “Asta sunt!”, al Silviei Dumitrescu (58 de ani), alături de băiatul ei, Luca (3 ani), fiica regretaţilor artişti Anda Călugăreanu și Dan Tufaru ne-a mărturisit prin ce chinuri trece de când a venit vara. “Aș prefera iarnă tot timpul! Eu am o problemă cu căldura asta, cred că pot să o numesc fobie, nu suport căldura. Fac foarte multe dușuri, cu apa mai spre rece. Am ventilator în casă, beau apă rece și încerc să evit efortul”, ne-a spus Ioana Tufaru, care ne-a mai mărturist cât de bine se simte, după anul trecut şi-a pus inel gastric: “Sunt bine, pe data de 11 iunie mă duc iar la control! Am slăbit 35 de kilograme din octombrie până acum. O să văd atunci ce îmi spune doctorul, câte mai trebuie să dau jos, ca să îmi fie bine”.

Ioana Tufaru a mai trecut în urmă cu opt ani printr-o altă intervenție chirurgicală. Atunci, fiica Andei Călugăreanu și-a operat stomacul, a slăbit spectaculos, după care s-a îngrășat din nou.

Mai multe