Ioana Tufaru îi taie moțul fiului ei, dar fără nașa de botez. Ce s-a întâmplat

23 iunie 2017 16:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Momente de bucurie în familia Ioanei Tufaru (39 de ani). Fiica regretatei Anda Călugăreanu s-a hotărât în sfârșit să-i taie moțul fiului ei, deși puștiul a împlinit un an anul trecut, în octombrie.

Ioana Tufaru a tot amânat momentul tăierii moțului pentru fiul ei, Luca, pentru că nu reușea să stabilească o dată de comun acord cu nașa de botez. Nici acum Maria Niculescu, mama vitregă a Ioanei și nașa lui Luca, nu va fi prezentă, dar se pare că nu mai e loc de amânare.

“Am ajuns în situația asta pentru că nașa lui Luca nu a mai dat nici măcar un semn de viață, niciun telefon. Atunci când o sunam eu și o întrebam de sănătate, tot timpul îmi spunea că este plecată, așa că am ajuns la Ilinca, buna mea prietenă”, a spus Ioana Tufaru pentru Click!

Prezentă și ea la evenimentul dedicat regretatei Anda Călugăreanu, “(Dor de) Anda”, Ilinca Theodorescu ne-a spus că este încântată că Ioana a ales-o pentru acest ritual special. “Mă bucur să fac un bine, eu și Ioana ne cunoaștem de multă vreme. I-am zis că o voi ajuta când o să vrea să-i tăiem moțul copilului”, a spus Ilinca.

Mai multe