Ioana Tufaru, îndrăgostită lulea: ''Cred că sunt însărcinată''! Cum arată iubitul ei

30 martie 2015 23:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana Tufaru are, în sfârşit, parte de clipe frumoase în viaţa ei. Aceasta şi-a găsit un iubit, de care mărturiseşte că este îndrăgostită nebuneşte. Ba mai mult, după nicio o lună de relaţie, cei doi s-au mutat deja împreună.

După o lungă absență din viața publică, fiica Andei Călugăreanu a venit luni seara în emisiunea ''Wowbiz" de la Kanal D, însoţită de partenerul ei de viaţă. De asemenea, ea a dezvăluit că simte că ar fi însărcinată.

''Suntem împreună de două luni şi jumătate. El lucrează la o firmă de salubritate, iar eu la o florărie. Faptul că lucrăm amândoi de noapte s-a potrivit foarte bine. Bunătatea şi că e drăguţ, atent, astea m-au cucerit la el. E foarte romantic. M-am mutat la el după o lună, stă şi tatăl lui cu noi. Eram în pat când m-a întrebat dacă vreau să stau cu el. Sunt semne că aş fi însărcinată. S-ar putea să vin cu bomba. E o minune în viaţa mea. E o diferenţă de zece ani între noi, el e mai mare şi are experienţă de viaţă. E mai matur'', a spus Ioana, în direct, la Wowbiz.

La rândul lui, Ionuţ se declară şi el foarte îndrăgostit de aceasta: ''Am simţit din prima că sunt atras de ea, i-am spus din prima că o iubesc. O ştiam de la televizor şi am pus ochii pe ea. Găteşte, face curat şi tot ce trebuie prin casă. Ioana e femeia vieţii mele, am pus mâna pe ea. În vară cred că ne vom căsători. E sufletistă, frumoasă şi pasională, într-un cuvânt m-a terminat'', a ţinut să precizeze acesta, în timp ce o sorbea pe Ioana din priviri. 

Mai multe