Ioana Tufaru mai are un pic şi naşte. Ce surpriză i-a făcut iubitul

29 septembrie 2015 18:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioana Tufaru, însărcinată în aproape şapte luni, este în culmea fericirii. De când îl are alături pe iubitul ei, Ionuţ, viaţa ei s-a schimbat radical. Cei doi se iubesc mai mult ca oricând şi în două luni vor deveni pentru prima oară părinţi.

Ioana Tufaru şi Ionuţ au mers la doctor pentru a se asigura că totul este în regulă cu bebeluşul lor. Ioana a făcut o ecografie, fiind susţinută îndeaproape de iubitul ei, care a sărutat-o non-stop.

După ce medicul le-a spus că sarcina decurge bine, Ionuţ a vrut să-şi răsfeţe partenera de viaţă şi a dus-o la shaormerie.

''Am o surpriză pentru tine'', a mărturisit el la emisiunea ''Teo Show'', de la Kanal D.

Tânăra a fost impresionată de gestul lui Ionuţ şi l-a sărutat cu foc. Au mâncat împreună şi glumit încontinuu. La final, Ionuţ i-a dat şi un buchet de flori Ioanei şi i-a declarat, încă o dată, iubirea lui.

Ioana Tufaru a primit o casă

După ce au rămas fără un acoperiş deasupra capului, Ioana Tufaru s-a descurcat extrem de greu. Fiica Andei Călugăreanu a trăit din din mila trecătorilor şi părea că nu găseşte nicio soluţie pentru a ieşi din impas. Lucrurile s-au complicat pentru ea la scurt timp după ce a rămas însărcinată. Când a aflat că tânăra va aduce pe lume un copil, socrul acesteia a dat-o afară din casă. Nici pe fiul lui, Ionuţ, nu l-a menajat, aşa că cei doi au dormit sub cerul liber. Când se aştepta mai puţin, Ioana Tufaru a primit o casă de la Gigi Becali.

"Faptul că este vorba de fata Andei Călugăreanu şi a lui Dan Tufaru a contat, dar nu într-o mare măsură. Este o femeie care poartă în pântece un copil, iar eu trebuie să fac ceva. Dumnezeu m-a îndrumat. Nu i-am cumpărat încă garsoniera. Va locui într-un loc unde stau mai multe persoane, un om de-al meu se va ocupa să meargă la doctor, la ecograf, la analize. (...) Vor sta la un cămin cu mai multe garsoniere, e curat, au toate condiţiile. O să rezolv problema. Să mă sune socrul ei şi să-i dau eu banii daca au furat bani! Îi dau banii şi să îi ierte. Mă costă mai puţin decât garsoniera! Aşa îi dau banii şi unesc şi familia", a declarat Gigi Becali, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Mai multe