Ioana Tufaru nu mai arată așa! Schimbare radicală pentru fiica Andei Călugăreanu

24 martie 2017 17:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Primăvara vine cu schimbări pentru Ioana Tufaru. Fiica regretatei Anda Călugăreanu a ales să-și schimbe culoarea părului, iar această decizie l-a încântat pe iubitul ei, Ionuț.

În pragul vârstei de 40 de ani, Ioana Tufaru a ales să-și schimbe culoarea părului. “Zilele acestea mi-am decolorat părul pentru că am vrut să-mi ascund firele de păr alb și mi-am dorit să mă fac blondă. Nu m-am vopsit pentru că nu prinde vopseaua blondă pe părul negru, așa că am ales aceasta procedură”, a declarat Ioana pentru Click!

Fiica Andei Călugăreanu a devenit mama unui băiețel în noiembrie 2015. Ionuț, iubitul Ioanei, este foarte încântat de această schimbare. ”Mi-a spus că-i place mai mult blondă decât brunetă”, a mai spus Ioana.

Ioana locuiește împreună cu soțul și cu fiul ei într-o grasonieră dăruită de Gigi Becali. Cei doi părinți se descurcă foarte greu cu banii, în condițiile în care fiica Andei Călugăreanu nu are un loc de muncă, iar soțul ei câștigă mai puțin de 1.500 de lei la o firmă de salubrizare.

Mai multe