Ion Dichiseanu, topit după nepoțica de o săptămână. ”Am plâns!”

30 septembrie 2016 17:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bucurie mare în familia actorului Ion Dichiseanu. Fiica actorului, Ioana, a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu o săptămână, la 23 septembrie. Maestrul ne-a oferit detalii emoționante de la prima întâlnire cu nepoțica sa.

Nu a mai ținut un bebeluș în brațe de 28 de ani, de când s-a născut Ioana, fiica lui. Acum, la vârsta de 82 de ani, actorului i s-a îndeplinit una din cele mai arzătoare dorința, aceea de a fi bunic. În urmă cu o săptămână, Ion Dichiseanu și-a ținut pentru prima oară în brațe nepoata. A avut niște emoții greu de cuprins în cuvinte.

”Pot să spun că sunt fericit. S-a născut primăvara vieții mele. Așa îi spuneam când era în burtica maică-sii, că e primăvara sufletului meu. Eu vorbeam, iar tac-su o pupa pe burtică. Am așteptat cu emoții timp de 3 ore pe holurile clinicii, cu o stare de nerăbdare. Mă uitam la ceas și spuneam «acum a intrat în sală, acum îi face anestezie și urmează să-și facă efectul, acum gata, a ieșit mesia»”, a declarat Ion Dichiseanu pentru Click!

”Când s-a născut, am luat-o în brațe și am privit-o în ochi. Am plâns, a fost un moment de fericire, o coproducție  de sentimente: fericire, emoție. Numai privind-o mă încarc cu energie pozitivă. Am ținut-o în brațe și am glumit cu ea. Îi spuneam: «măi, să-mi spui Dichi, the king of family, nu bunicul”, a mai spus actorul.

Mai multe