Ion Haiduc, despre iubita mai tânără cu 43 de ani: “Toată viața am fost un rebel”

29 septembrie 2017 17:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iubirea nu are vârstă, nici limite! Asta o spune celebrul actor Ion Haiduc (69 de ani), care se iubește patimaș cu Alexandra, o artistă cu 43 de ani mai tânără. Prezenți joi, 28 septembrie, la lansarea cărții “Cu ricșa prin orașul viitorului”, scrisă de Marina Almășan, artistul ne-a vorbit despre relația lor amoroasă.

Apropiații lor susțin că se pregătesc de o nuntă ca în povești. Însă Ion Haiduc  ne-a declarat că între el și tânăra actriță Alexandra Aga ar fi, în acest moment, doar o prietenie frumoasă.

“Toată viața mea am fost un rebel din toate punctele de vedere! Pot să îți zic că am o relație de prietenie cu Alexandra, ea are grijă de mine, eu am grijă de dânsa și uite așa mergem înainte", a declarat actorul pentru Click!

Ion Haiduc ne-a mai povestit și despre intervenția chirurgicală suferită în 2011. “Cu sănătatea stau foarte bine, ce am avut a fost o chestie trecătoare la gât. A fost o boală profesională, nu mai merg la control că nu am de ce. Beau bere, beau de toate, însă nu fumez, nu din cauza asta. Totul este pentru că vine o vreme când trebuie să mai lași din unele bucurii ale vieții pentru binele sănătății tale”, a conchis Ion Haiduc.

Mai multe