Ion Haiduc, vești bune pentru fanii serialului ”Vlad”: «În curând, ne revedem pe platou, la filmări, Doamne ajută»!

2 iunie 2020 20:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marele actor Ion Haiduc care, la 72 de ani, figurează pe afișele a 12 spectacole de teatru, vine cu o veste bună pentru fanii serialului ”Vlad”, ale cărui filmări au fost întrerupte brusc, pe 23 martie, din cauza pandemia de coronavirus. Iată că, după o pauză de mai bine de două luni, Ion Haiduc, unul dintre artiștii care joacă în această producție tv de succes, a postat azi pe Facebook îmbucurătoarea veste.

”În curând, ne revedem pe platou, la filmările pentru ”Vlad”, Doamne ajută!”, a anunțat azi Ion Haiduc, pe Facebook. Fanii s-au și grăbit să-și manifeste bucuria reîntâlnirii cu protagoniștii Bebe Cotimanis, Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Adrian Nartea sau cu Anghel Damian: ”Așteptăm cu mare drag serialul! Sănătate și numai bine! Doamne-ajută!” sau ” Gata cu pandemia să-nceapă filmările!”. 

Pentru Ion Haiduc, care în serialul ”Vlad” , de la PRO TV, interpretează rolul lui Petre Anuței (nea Petre), tatăl lui Adrian, viața e o continuă provocare, iar trecerea anilor nu-l sperie câtuși de puțin, regăsindu-l și la 72 de ani pe scena de care nu se poate despărți.

Ion Haiduc are o iubită mai tânără cu 43 de ani 

Artistul se menține în formă, se îmbracă ca un licean și are o iubită mai tânără decât el cu 43 de ani, pe actriţa Alexandra Aga. Haiduc face haz, pe seama vârstei: "Am intrat în faza femeilor care au sărit de 35 de ani și intră în panică dacă le întrebi câţi ani au", a spus el, pentru adevarul.ro. Recent, artistul a postat pe conturile sociale o fotografie de acum mai bine 30 de ani, fiind apreciată și de fanii serialului ”Vlad”. 

Ion Haiduc își folosește vocea din plin, însă nu mulți știu că, în 2012, a suferit o operaţie delicată: „Am avut un nodul pe coarda vocală, un medic din Timişoara m-a operat. Mi-a cerut să semnez pentru operaţie pentru că şi-a dat seama că e mai mult decât o excrescenţă. Operaţia a durat 40 de minute. Era o tumoare, dar nu, nu era cancer.

Ion Haiduc figurează în mai multe spectacole ale Teatrului Nottara, aflate însă acum în pauză: ”Mitică Popescu”, ”Vacanţă în Guadalupe”, ”Despre olteni, cu dragoste”, ”Figaro”, ”Mentorul”, ”Fazanul”, ”La doi paşi de Mullingar”, ”Roman teatral”, ”Şi din 10 n-a mai rămas niciunul”, ”Trei nopţi cu Madox”,  ”Poker face” sau în ”O noapte furtunoasă”.

Citește și 

Ion Haiduc, dezvăluiri despre meseria de actor: «M-a ferit Dumnezeu de invidie»

Iubita actorului Ion Haiduc face ravagii la “Bravo, ai stil!”

Mai multe