Ionela Prodan: «Eu nu cred in iubire»

18 februarie 2016 17:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Invitată la “Teo Show” pentru a comenta știrile mondene alături de Andrei Duban, Ionela Prodan a dezvăluit un lucru despre viața ei personală: nu crede în dragoste.

 „Aveam 22 de ani, dar mi-am ordonat viața într-un anumit fel. Am auzit și eu că nu dormi noaptea, că te urci pe pereți. Eu nu am avut treaba asta“, a enunțat cântăreața de muzică populară.

Întrebată ce părere are despre diferența de vârstă dintre doi parteneri, aceasta a spus că totul depinde, dar că ea nu vede dragostea ca pe ceva real. Teo Trandafir a putut doar să spună că artista este norocoasă pentru că nu a simțit dezamăgirile care vin cu iubirea.

Ajustările pe care fetele din showbiz și le tot fac în ultima vreme i-au adus Ionelei Prodan un zâmbet sfidător pe chip. Fosta iubită a lui Mitea sau Beyonce de România au intrat și ele sub lupa doamnei. Mai precis, rotunjirea cu silicon a părților dorsal: “Lasă-l așa cum e, ăla e al tău. Asta e chiar nebunie. A înnebunit lumea, a înnebunit lupul”, a concluzionat Prodanca.

Tatuajele fiicei sale, surpriză neplăcută pentru artistă

Tatuajele fiicei sale au intrat și ele în colimatorul artistei. Vedeta a fost luată prin surprindere când a văzut desenul de pe spatele Anei, cel cu chipurile soțului și copiilor: "Stai că fac infarct! Cum să-mi plac, Doamne?! Cred că e vreun desen ceva. Nu cred că și-a făcut ea un ditai din ăla", i-a mărturisit Ionela Prodan lui Teo.

Mai multe