Ionică din «Liceenii», suflet tânăr și la 50 de ani! A ajuns de nerecunoscut, dar Mihai Constantin este la fel de haios și activ FOTO EXCLUSIV

27 iunie 2015 23:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cine nu-l ştie pe Ionică din “Liceenii”?! Aproape că nu există român care să nu fi văzut măcar o secvenţă din celebrul film.

Însă nu mulţi sunt cei care l-ar mai recunoaşte acum pe Ionică, alias Mihai Constantin, acum la 50 de ani. Actorul a luat câteva kilograme în plus, şi-a lăsat barbă, dar este la fel de haios şi de activ în lumea teatrului. Ba mai mult, sufletul i-a rămas la fel de tânăr şi de rebel. Mihai circulă prin Bucureşti cu scuterul său, fiind surprins în drum către teatrul Nottara. Acolo s-a întreţinut cu actriţa Maria Obretin, preţ de câteva minute, după care a intrat în incinta teatrului.

Ionică din „Liceenii” a ieșit la plimbare cu scuterul

Cine este actorul Mihai Constantin

Deși este cunoscut pentru rolul lui Ionică din „Liceenii”, interpretat acum mai bine de 25 de ani, actorul Mihai Constantin a jucat în mai multe filme de-a lungul timpului. Chiar recent, după o pauză de patru ani, a filmat rolul Procurului Codrea pentru filmul „De ce eu?”, apărut anul acesta. În ultima perioadă, actorul a mai jucat și în filme precum „Tatăl fantomă” (2011), Ursul (2011), „Bibliotheque Pascal/Smooth Operator” (2010) sau celebrul film „Eu când vreau să fluier, fluier”, unde a interpretat rolul directorului penitenciarului.

Mihai Constantin a moștenit talentul actoricesc de la părinți, fiind fiul actorului George Constantin și al mezzosopranei Iulia Buciuceanu, sora actriței Tamara Buciuceanu.

Mai multe