Ioniță de la Clejani, afectat de lupta Vioricăi cu Covid-19: ”Viața ne încearcă și mai mult”

26 septembrie 2021 10:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Momente grele pentru familia Clejanilor! Ioniță de la Clejani a postat pe contul de Facebook al Tarafului o poză cu soția sa, pe patul de spital, cu masca de oxigen la gură. Viorica de la Clejani se recuperează acum după ce a fost infectată cu virusul Sars-Cov-2.

Viorica de la Clejani a scris și ea, pe Facebook, despre lupta ei cu Covid-19, asigurând pe toată lumea că nu e o glumă: „E o boală foarte păcătoasă, vă rog pe toți să luați foarte în serios, să vă protejați și să aveți încredere în doctori și în Dumnezeu!". Ulterior, și soțul ei, Ioniță, a distribuit un mesaj de îngrijorare. 

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumā! Ne-am speriat, mi-a fugit pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată, pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toatā dragostea si recunostința noastră! Cu respect, Ioniță”, a scris soțul Vioricăi, pe pagina de Facebook. Viorica de la Clejani a fost internată la Matei Balș în urmă cu două săptămâni, în stare gravă. Cea care a dat-o de gol a fost Elena Merișoreanu, care și ea se află internată la "Matei Balș", după ce a fost descoperită pozitivă cu Sars-Cov- 2.

Citește și:

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani, infectate cu Covid. Solistele sunt internate la "Matei Balș"

Andreea Marin a avut coronavirus. "Fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme"

Mai multe