Ioniţă din Clejani şi-a luxat piciorul la filmările videoclipului fiicei lui

5 august 2018 19:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce s-a lansat solo, fiica lui Ioniţă şi a Vioricăi din Clejani s-a apucat serios de muncă. Margherita a filmat un nou videoclip, de data aceasta în Grecia, acolo unde a mers cu întreaga echipă de filmare din care a făcut parte atât tatăl ei cât şi regizorul Florin Botea, cu care a colaborat şi la celelalte videoclipuri de muzică populară.

Fiica celebrului cuplu Ioniţă şi Viorica din Clejani a avut parte de aventuri la filmările noului ei videocluip, “Fetele”, regizat de Florin Botea cu care a mai colaborat. Margherita şi întreaga echipă au plecat în Grecia să filmeze videoclipul pentru noua piesă. Ei au ajuns în Thasos, trecând pe lângă Mati, locul unde s-au petrecut incendiile de lângă Atena.

„Am filmat 3 zile de dimineaţă până seara, iar tata, căutând unghiurile perfecte pentru filmare, şi-a luxat glezna printre stânci. Norocul nostru a fost că am plecat înainte de izbucnirea incendiilor, însă nu înainte de a ne şi relaxa câteva zile. Doar tata a stat cu piciorul în sus şi comprese de gheaţă”, ne-a povestit Margherita care este foarte mulţumită de videoclip.

Mai multe