Ionuț Dolănescu, imagine emoționantă surprinsă la mormântul tatălui

16 septembrie 2017 13:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

După un proces-maraton pe moștenirea lui Ion Dolănescu, a venit vremea reculegerii pentru fiul cel mare al regretatului interpret de muzică populară. La numai câteva zile de la încheierea Festivalului Ion Dolănescu de la Târgoviște, Ionuț și-a făcut timp să meargă în cimitir la tatăl său.

Ionuț Dolănescu a ajuns la mormântul tatălui său din Cimitirul Bellu. Artistul nu s-a dus singur, cu împreună cu fiul său, Iancu (3 ani), care știe de bunicul său doar din poveștile lui Ionuț.

Ionuț Dolănescu s-a recules pentru câteva clipe la cavoul tatălui său lucrat din marmură scumpă, de culoare neagră, adusă tocmai din Brazilia. Ionuț locuiește 6 luni în SUA și alte 6 luni în România. Cu alte cuvinte, vara stă în țară, iarna pleacă peste Ocean.

Ion Dolănescu a murit la 19 martie 2009. Imediat după moartea artistului a încpeut lupta pe avere între cei doi ai săi, Dragoș și Ionuț. Procesul s-a încheiat recent după opt ani în care cei doi frați și-a aruncat acuze urâte. Fiecare dintre ei a rămas cu câte o casă, cu mai multe terenuri, dar şi cu jumătate din drepturile de autor ale tatălui lor.

Mai multe