Ionuţ Dolănescu, în lacrimi după moartea mamei Didina

22 octombrie 2014 20:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

La fix 102 ani şi o lună, mama Didina s-a dus la ceruri. Deşi familia Dolănescu se aştepta într-o oarecare măsură la acest deznodământ, dată fiind vârsta înaintată şi boala bătrânei, vestea a picat ca un trăsnet pentru cei care au iubit-o şi au preţuit-o.

Ionuţ Dolănescu îi poartă bunicii sale o profundă recunoştinţă. Cu lacrimi în ochi şi îmbrăcat în haine cernite, acesta a mărturisit, la Antena Stars, că mama Didina şi-a păstrat credinţa în Dumnezeu până în ultima clipă a vieţii.

"Cea mai cruntă lovitură a vieţii ei a fost când l-a pierdut pe tatăl meu, pe Ion Dolănescu. Dorinţa ei a fost să fie înmormântată lângă tatăl meu, în cimitirul Bellu. Cred că ar fi plecat mâhnită din această viaţa dacă casa din Caimatei ar fi fost vândută. A fost fericită atunci când eu m-am mutat acolo. Dragoş m-a criticat atunci, că nu am transformat-o într-o casă memorială, dar o voi face când şi dacă o voi câştiga. Sper să îşi găsească liniştea acolo în ceruri şi să îl întâlnească pe tatăl meu.

Cred că educaţia sănătoasă pe care a primit-o tata de la mama Didina a fost cea mai mare avere a lui. Ea niciodată nu s-a lepădat de Dumnezeu, şi a trecut prin mari greutăţi, prin două războaie, prin cutremure... ", a spus Ionuţ Dolănescu, în emisiunea lui Mihai Morar.

Mai multe