Ionuț Sidău s-a însurat cu profa pe care a lăsat-o gravidă

26 octombrie 2018 16:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

După cinci luni de relație, Ionuț Sidău s-a căsătorit civil cu iubita sa. A grăbit puțin pasul, întrucât tinerica profesoară de geografie urmează să îl facă tătic în aprilie. ”Am avut emoții. Însă am spus un «da» puternic. O iubesc mult pe soția mea”.

25 octombrie a fost o zi importantă pentru celebrul solist de muzică populară Ionuț Sidău (50 de ani) și Ileana Răcaru, iubita sa, tânăra profesoară mai mică cu 21 de ani decât el. Cei doi s-au căsătorit la Primăria Sectorului 1, din București. Deși nu e la prima experiență de acest gen, bărbatul înalt cât muntele a avut mari emoții pe tot parcursul momentului. ”Ieri (n.r. joi) m-am căsătorit. Am ținut să facem cununia pe data de 25, pentru că este în preajma unei sărbători mari, Sfântul Dumitru. Noi ne-am cunoscut de Rusalii, iar de Sfântă Mărie (15 august) am aflat că este însărcinată. Suntem fericiți, am avut emoții, dar am spus un «da» puternic. Noi ne-am căsătorit din dragoste, avem pe drum și un copilaș, care se va naște în aprilie. I-am dăruit un inel din argint, pentru că soției mele îi place foarte mult argintul, nu aurul. Apoi am petrecut la un restaurant”, a declarat Ionuț Sidău pentru Click!

Ileana este însărcinată în patru luni, iar Ionuț Sidău se află la a doua căsnicie. El a divorțat în urmă cu câțiva ani și are doi copii, un băiat pe nume Mihai, și o fetiță, Măriuca, de îngrijirea cărora se ocupă alături de fosta soție.

Mai multe