Irina Columbeanu şi-a serbat ziua de naştere cu o petrecere senzaţională

15 ianuarie 2016 18:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Petrecere mare în familia lui Irinel Columbeanu (58 de ani). Fiica sa, Irina, va împlini, duminică (17 ianuarie), nouă ani, însă omul de afaceri i-a organizat copilei sale dragi o aniversare de pomină, în avans, chiar vineri seară.

La un loc de joacă exclusivist din București au ajuns peste 30 de copilași, colegi de școală și prieteni de-ai Irinei. Toți au venit să-i ureze acesteia ”La mulți ani!” și să-i aducă daruri care mai de care mai interesante. Mai bine de trei ore au petrecut la spațiul de joacă, timp în care prințesa lui Columbeanu și invitații ei s-au distrat și s-au jucat în voie.

La final, micuții s-au desfătat cu un tort pe care l-a comandat chiar Irina. Trei pisicuțe, una gri, alta albă și încă una neagră,  într-un cadru colorat și extremd e vesel. ”E prima dată când îl văd. Sincer să fiu, Irina nu a avut nevoie de păreri, a vrut să facă singură designul tortului și uite că ideea ei originală a fost transpusă foarte bine”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click!.

Marea absentă de la eveniment a fost chiar Monica Gabor, mama Irinei, care nu a ajuns și nici nu a dat semne că va sosi în ţară până duminică. Dar cine știe, poate îi va face fetiței o surpriză uriașă și se va trezi cu ea acasă?

Mai multe