Irina Loghin a fost încântată de «sosia» de la «Românii au talent»

18 februarie 2018 18:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Abia întoarsă din turneul din S.U.A., interpreta de muzică populară s-a distrat vineri seara urmărind „Românii au talent” (PRO TV), dar mai ales momentul în care un coleg de breaslă o imitat-o la perfecție.

„Mi-a plăcut foarte mult, e colegul meu de la Bacău, Anton Achiţei, care şi-a ras şi mustaţa pentru acest moment. A fost o apariţie foarte haioasă, mi-a plăcut foarte mult şi m-am distrat”, ne-a mărturisit Irina Loghin, care împlineşte 79 de ani chiar luni, 19 februarie. Interpreta a fost plecată într-un turneu pentru fanii ei din diaspora şi e încă supărată din cauza știrii care a făcut vâlvă săptămâna trecută (n.r. un site a scris că solista ar fi murit).

„Acum sunt la odihnă, afară din Bucureşti şi tot aici îmi voi sărbători ziua. Aţi fost primii care mi-au urat. Îmi pare rău că au apărut acele știri, ba că m-au otrăvit, ba că am murit... Este foarte urât, mi-a afectat familia, nepoţii, chiar fanii din Basarabia, eu fiind de acolo. Toţi au fost alarmaţi de această ştire falsă. M-au sunat noaptea şi suna telefonul din minut în minut. M-am învăţat să se scrie şi de bine şi de rău, dar nici chiar aşa. După 30 de ore pe avion, m-a sunat Cristi Brancu să mă invite în emisiunea lui sau să intru în direct prin telefon, să infirm zvonul ”, ne-a povestit doamna cântecului popular românesc.      

Mai multe