Irina Loghin: “Când tata a murit, mi-am pierdut cunoştinţa!”

10 aprilie 2015 19:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai frumoase şi mai iubite artiste din România, Irina Loghin (76 de ani) are un trecut pe care puţini dintre admiratorii ei îl cunosc.

În prezent, toţi o îndrăgesc şi îi ascultă melodiile cu cea mai mare admiraţie! Invitată la o emisiune tv, artista a mărturisit, recent, că a trecut prin vremuri de grele încercări, în urmă cu mulţi ani de zile. Irina Loghin a dezvăluit că a avut o copilărie cu multe momente de cumpănă.

“Am prins vremuri foarte grele, am prins războiul, am prins o secetă cumplită, am prins o sărăcie lucie…”, a povestit artista la "Teo Show", la Kanal D.

Irina Loghin şi-a amintit cu nostalgie despre părinţii ei.

“Când tata a murit, eu mi-am pierdut cunoştinţa. Tata a fost călugăr în Basarabia... Cât despre mama, ea era o femeie extrem de frumoasă, strângea toata lumea lângă ea, atrăgea toate privirile şi era mereu în centrul atenţiei. Eu cred că îi semăn mult”, a mai mărturisit Irina Loghin la Kanal D.

În cele din urmă, uşor amuzată, Irina Loghin îşi aminteşte de perioada din copilărie în care s-a ales cu… mulţi păduchi.

“În copilărie, am prins chiar şi păduchi şi râie. Asta chiar dacă mama ne spăla cu leşie pe toţi cei şase fraţi, câţi eram în casă. A fost foarte greu atunci”, a mai povestit artista, potrivit aceleiaşi surse.

Anul acesta, Irina loghin și-a serbat ziua de naștere (19 februarie) departe de casă. Aflată într-un turneu în SUA și în Canada, alături de Maria Dragomiroiu și de Gheorghe Gheorghiu, îndrăgita interpretă de muzică populară a fost serbată de colegi mai multe zile la rând.

Mai multe