Irina Mohora a născut! Prima imagine cu bebeluşul

26 noiembrie 2016 17:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cea mai sexy graviduţă din showbiz a devenit pentru prima dată mămică, vineri dimineaţă, şi trăieşte clipe magice alături de bebeluşul ei. Irina Mohora, prezentatoarea emisiunii "Lozul cel mare" şi a extragerilor loto de la TVR, a născut prin operaţie cezariană un băieţel pe care îl va boteza Zian Mina.

Irina Mohora şi soţul ei Marius Badea sunt în al nouălea cer. Prezentatoarea TVR a devenit mămică după o sarcină care a sfidat toate regulile. Bruneta nu s-a plâns de nimic pe parcursul celor nouă luni şi a mers conştiincioasă la muncă până în urmă cu doar câteva săptămâni. Weekend-ul trecut, vedeta a anunţat că a luat o pauză pentru a-şi aştepta cuminte bebeluşul, iar vineri dimineaţa s-a prezentat la maternitate pentru a aduce pe lume primul ei copil. Deşi a vrut să nască natural, prezentatoarea şi medicii au decis că este mai bine ca vedeta să fie supusă unei operaţii de cezariană. Bebeluşul a primit nota 10 şi a avut 3020 de grame şi 50 de centimetri la naştere. 

"Vreau să nasc natural. Sper ca şi puştiul meu să vrea la fel. Nu a ştiut nimeni de sarcină până azi, în afară de familie căreia i-am dat vestea de la trei luni. M-am îngrăşat două kilograme în şase luni. Schimbările nu au fost vizibile deloc. Mă simt excelent. Lumea mă întreabă cum e să fii însărcinată, iar răspunsul meu este «nu ştiu». Voi merge la lucru inclusiv în luna a opta. Nu o să lipsesc decât două săptămâni", ne povestea vedeta la scurt timp după ce a dat marea veste.

Sâmbătă, ea şi-a anunţat apropiaţii că a devenit deja mămica unui băieţel de nota 10 pe care îl va boteza Zian Mina.  

Mai multe