Irina Mohora și-a botezat băiețelul. Zian Mina a avut cel mai haios tort

31 mai 2017 12:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irina Mohora și-a botezat fiul la sfârșitul săptămânii trecute. Vedeta TVR i-a pregătit micuțului Zian o petrecere ca-n povești și un tort pe măsură.

Duminică, la Biserica Magroveni, Irina Mohora și soțul ei, Marius Badea, și-au botezat bebelușul de șase luni. Vedeta a purtat o rochie M. Marquise care i-a pus în evidență silueta, iar micuțul Zian Mina a fost cel puțin la fel de elegant ca mama lui.

Chiar dacă s-a speriat puțin în biserică, atunci când preotul l-a băgat în cristelniță, Zian și-a revenit în scurt timp. ”S-a speriat de vocea preotului, însă imediat după ce a fost îmbăiat, a ascultat cu atenție slujba până la final. A fost tare vesel și haios, asa cum este el mereu. E un copil căruia îi place mult să râdă”, ne-a spus Irina Mohora.

La petrecerea de după creștinare, Zian Mina a fost o gazdă impecabilă. A socializat cu toți invitații, a făcut poze și a stat până la sfârșit, semn că-i place distracția. Tortul pe care l-au savurat invitații a fost unul inedit, gândit de celebra mămică alături de o echipă de profesioniști din domeniul dulciurilor. ”Momentul tortului a fost unul haios. Era mare și colorat, asemenea unor cuburi cu care se joacă el, și evident că a vrut sa se joace. Așa că l-am lasat, doar era petrecerea lui. Ne-am dorit ca petrecerea să fie una super relaxantă și liniștită. Asa a si fost. S-a stat la povesti, am râs mult, am făcut poze și avem amintiri frumoase pentru o viață”, ne-a mai spus Irina.

Mai multe