Irina Rimes nu se simte confortabil în postura de jurat la Vocea României

29 august 2018 17:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irina Rimes ocupă în prezent scaunul de jurat în cadrul emisiunii Vocea României, însă a mărturisit că nu se simte întocmai în largul ei. Artista a devenit cunoscută la începutul anului 2016, iar de atunci a rămas în topurile muzicale, fiind apreciată pentru versurile sale profunde despre dragoste.

Irina Rimes a mărturisit că a petrecut foarte multe ore la filmări și în studio, motiv pentru care ea nici nu a simțit când a trecut această vară.

„Nici nu ţin minte când a început vara asta, când a trecut. Deja se termină! Foarte ciudată această vară. Am petrecut-o mai mult în platouri. E într-adevăr memorabilă pentru că am filmat la Vocea României. Nu am simţit vara în sine”, a spus ea pentru viva.ro.

Irina Rimes a explicat faptul că, fizic, îi este în regulă pe scaunul de antrenoare la Vocea României, însă psihic îi este foarte dificil.

„E ciudat! Fizic mă simt confortabil, dar psihic e ciudat pentru că trebuie să fiu la înălţime. Să fii la înălţime nu e aşa de uşor. Ai nevoie de multă concentrare, mult focus. Nu e uşor”, a continuat ea despre „Vocea României”.

Mai multe