Irinel Columbeanu, desfigurat de durere la înmormântarea tatălui!

18 septembrie 2016 15:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tatăl lui Irinel Columbeanu a fost înmormântat, duminică (18 septembrie), la Cimitirul Ghencea Militar, în același cavou unde își face somnul de veci soția lui. Ion Columbeanu s-a stins din viaă în noaptea de 14 spre 15 septembrie. I s-a făcut rău în somn, dar a apucat să apese pe butonul de urgență, pe care fiecare bătrân al Azilului de lux unde se afla, îl are la dispoziție. A fost resuscitat, dar în zadar. Cauza decesului a fost stopul cardio-respirator.

Ion Columbeanu a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar. La căpătâiul lui au fost o mulțime de oameni, printre care fiul său, Irinel, și nepoata sa, Irina. Afaceristul de la Izvorani și-a luat fiica la înmormântare, pentru ca micuța să-și poată lua rămas bun de la bunicul ei. Vizibil îndurerat, Irinel Columbeanu și-a condus tatăl pe ultimul drum.

Ion Columbeanu și-a petrecut ultimele zile din viață la azilul de bătrâni din Ghermănești, comuna Snagov, acolo unde se află internată și Zina Dumitrescu. Bătrânul de 92 de ani a făcut stop cardio respirator, în noaptea de 14 spre 15 septembrie. 

Înainte de a fi internat la azilul din Snagov, Ion Columbeanu a refuzat în mai multe rânduri să se mute în vila lui Irinel și a preferat să locuiască într-un apartament din centrul Capitalei. 

Mai multe