Irinel Columbeanu s-a împăcat cu iubita tinerică. Unde s-au afișat cei doi

6 noiembrie 2019 14:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu au stat prea mult unul fără celălalt. După o perioadă de pauză, iată că Irinel Columbeanu s-a împăcat cu fotomodelul Oana Cojocaru. Cei doi s-au afișat braț la braț la un eveniment cultural și par mai îndrăgostiți ca niciodată. Surse din anturajul lor spun că aceștia ar fi plecat într-o vacanță, în țările arabe.

Relația dintre Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu datează din 2018. A fost o poveste destul de controversată, presărată cu împăcări și despărțiri, probabil de vină fiind și diferența mare de vârstă dintre cei doi: afaceristul are 62 de ani, iar Oana, doar 22 de ani. O perioadă au locuit împreună, în palatul de la Izvorani, apoi ea s-a mutat într-un apartament, cu chirie. Vara aceasta, Iri și Oana au luat iar o pauză și și-au petrecut vacanțele separat. Iată că nu au rezistat prea mult unul fără celălalt și au decis să își reia relația. Dacă la evenimentul Romanian Fashion Philosophy Irinel a venit singur, iată că la vernisajul expoziției #Maitec – Lemn Aur Lumina, de la Muzeul de Artă, afaceristul a venit însoțit de Oana Cojocaru.

Se pare că împăcarea le priește celor doi, pentru că afaceristul a fost tot numai un zâmbet la eveniment, în timp ce iubita tinerică, îmbrăcată elegant, gravita în jurul lui. De bucurie, Iri a făcut o postare pe contul său de Instagram, în care apare alături de iubita lui. Nu se știe cât îi va ține această împăcare, însă se pare că Irinel e pornit să o impresioneze pe Oana, căci sursele noastre spun că ar fi dus-o într-o vacanță, la Doha.

Cum s-au cunoscut Irinel și Oana

Se pare că rețelele sociale i-au fost utile lui Irinel Columbeanu. Acesta și-a cunoscut iubita pe Facebook. Au început să vorbească, apoi a invitat-o în oraș. ”Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul. A doua zi am făcut o postare pe Facebook, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm. Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a povestit Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii “Wowbiz”, de la Kanal D.

Citește și:

Exclusiv! Cine e iubita sexy a lui Irinel Columbeanu! Poze incendiare de la Izvorani!

Irinel Columbeanu, cum nu l-ai văzut niciodată: cu barbă, slăbit şi tras la faţă

Mai multe