Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, din nou împreună! Cum s-au comportat la prima expoziţie de pictură a fiicei lor FOTO EXCLUSIV

25 aprilie 2015 22:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Surpriză de proporţii sâmbătă seara la Galeria Basil, acolo unde a avut loc vernisajul aniversar de 10 ani al galeriei, şi unde au fost prezentate zeci de picturi. Printre acestea s-au numărat şi lucrările fiicei lui Columbeanu. Irinuca, fiica foştilor soţi Monica Gabor şi Irinel Columbeanu, şi-a expus, pentru prima oară, picturile. La opt ani, micuţa este foarte talentată la desen şi pictură. Însă ea nu a fost singură, ci susţinută îndeaproape de tatăl ei, cât şi de mama sa, Monica Gabor, care a venit tocmai din SUA pentru a fi alături de fiica sa, într-un moment foarte important.

Apariţie de zile mari la vernisajul fiicei lui Irinel, Irinuca Columbeanu. Deşi nu vine prea des în ţară, fosta scorpie de la Izvorani a încercat să nu lipsească de lângă fiica sa. Monica Gabor a venit special în România, tocmai din America, pentru a lua parte la primul vernisaj de pictură al fetiţei sale.

Irinuca Columbeanu a realizat de-a lungul timpului mai multe tablouri, pe care le-a prezentat sâmbătă (25 aprilie) în cadrul unui vernisaj adevărat, acesta fiind primul ei mare pas către o carieră de pictoriţă. Fetiţa, în vârstă de opt ani, a fost foarte fericită să îi aibă alături pe cei ambii părinţi, dar a stat nedezlipită de cea care i-a dat viaţă, şi anume mama sa, Monica Gabor.

După mult timp, cei doi foşti soţi au stat faţă în faţă şi s-au comportat frumos de dragul fiicei lor. Îmbrăcate foarte elegant, Monica Gabor şi fiica ei, Irinuca Columbeanu, au stat în permanenţă una lângă cealaltă şi nu şi-au dat drumul la mâini.

Monica se poate mândri cu fiica sa, deoarece aceasta a devenit o domnişoară în toată regula, şi seamănă izbitor de mult cu ea. Irinel Columbeanu a fost felicitat de cei prezenţi pentru talentul fiicei sale. Cea mai scumpă lucrare a Irinucăi Columbeanu a fost evaluată la 15.000 de euro, după cum scrie şi pe eticheta de lângă tablou. Este vorba despre un autoportret realizat de tânăra pictoriţă.

Irinuca Columbeanu şi-a prezentat lucrările de pictură şi grafică, pe care le-a expus alături de desenele unora dintre colegii săi de la Galeria Basil (Şcoala de Arte pe care o urmează după orele de program şcolar ale şcolii sale).

Mai multe