Italianca Gigliola Conquetti a refuzat fardurile! Cum arată artista la 49 de ani de la prima apariție la Cerbul de Aur

30 august 2018 18:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gigliola Cinquetti și-a făcut apariția pe scena Festivalului Cerbul de Aur, la 49 de ani de când a susținut aici primul recital în anul 1969. Celebra cântăreața italiancă a fost încântată că românii i-au recunoscut piesele.

Gigliola Cinquetti (70 ani) a revenit la Cerbul de Aur după 49 de ani. Celebra interpretă a deschis miercuri festivalul Cerbul de Aur cu melodiile cu care făcea furori în anii 60, 70. Spectatorii i-au recunoscut piesele și au cântat alături de ea. Adepta frumuseții naturale, fără operații estetice față de alte artiste de vârsta ei, Gigliola nu a aceeptat ca machiozele să-i pună pe față fond de ten şi a strălucit într-o rochie roz, cu spatele gol.

Ea a susținut un recital în 1969 la Braşov, iar acum s-a bucurat de revederea cu publicul de la Brașov, mulțumind de mai multe ori pe parcursul concertului ei. Artista a răspuns cu amabilitate jurnaliștilor acreditati la Cerbul de Aur, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o azi la Casa de cultură Reduta din Brașov.

Mai multe