Iubește Andreea Marin din nou? Ce semne dă Zâna

8 iulie 2017 17:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

De la divorțul de fizioterapeutul Tuncay Ozturk, Andreea Marin a intrat în zodia schimbărilor. S-a apucat serios de sport, și-a schimbat garderoba, dar și look-ul: s-a tuns scurt, dar poartă deseori plete sub forma extensiilor. Mai mult, a făcut parte și din juriul uneia dintre cele mai așteptate emisiuni ale anului, “Uite cine dansează”.

La 42 de ani, vedeta se bucură din plin de viață. S-a redescoperit și profită de toate ocaziile care se ivesc. De curând, aceasta a plecat într-o vacanță în Italia, unde s-a pozat pe plajă, dar și pe străzile fermecătoare, înguste, pietruite și pline cu flori. Nu a mărturisit cu cine a plecat în această escapadă, dar sigur are pe cineva alături care-i face pozele și o ajută să zâmbească.

Să fie vorba de o nouă dragoste? Zâna a promis că va ține această parte a vieții sale cât mai departe de ochii și urechile curioșilor, dar cert este că oferă semne care ar putea fi interpretate drept mici indicii cu privire la iubire: s-a pozat de câteva ori cu un inel în formă de inimă, pe care l-a etalat fără rețineri, dar și cu un trandafir roșu, primit într-o seară de plimbare prin Florența.

Mai multe