«Iubita fiului meu a uneltit tot timpul, aşa, uşor, ca o viespe»

18 mai 2018 17:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Războiul din celebra familie de muzicieni pare fără sfârșit. Mai nou, Petre Geambașu (75 ani) a bârfit-o cu o necunoscută pe Angelica Cadar, iubita fiului său, înregistrare telefonică din care redăm câteva pasaje.

”Angelica este o fată deșteaptă, a făcut Psihologia. Ea este un fel de șarpe, un om ciudat. Tot timpul a uneltit, așa, ușor, ca viespea, nevasta asta sau ce dracu este ea, femeia care e cu fiul meu”. 

Cum era de așteptat, Călin Geambașu (41 de ani) a luat foc: ”S-a spart Nero. Șeful ordinarilor vorbește. Doar că vorbește cu o oglindă în față. În audio, tatăl meu mă bârfește cu o necunoscută, pe care a abordat-o pe Facebook, apoi telefonic.

Am intrat în posesia a trei ore de astfel de discuții! Petre Geambașu, alias Nero, vorbește despre mine și despre Angelica Cadar, mama copilului meu. Incredibil! Sau credea cineva în atitudinea de miel pe care o afișează?”, ne-a spus Călin, care a menționat că tatăl lui l-a umilit adesea în copilărie, obligându-l să mănânce pe capacul de la WC. 

Mai multe