Iubita însărcinată i-a turnat un pahar de apă în cap lui Guţă

9 septembrie 2015 8:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

“Regele manelelor” are probleme în relaţiile amoroase. Femeile din viaţa lui sunt foarte supărate pe el. Nicolae Guţă are din nou o aventură, iar Flori, o altă iubită pe care manelistul a lăsat-o însărcinată, este foc şi pară din cauza lui.

În emisiunea Un show păcătos de marţi (8 septembrie), Nicolae Guţă şi iubita lui au făcut un scanal de zile mari. Flori i-a turnat un pahar de apă în cap manelistului şi i-a spus că este un nesimţit şi o scârbă. El a răspuns vehement: "Dacă ești gravidă, nu înseamnă că îți tolerez totul. A fost doar o aventură”. Narcisa, fosta iubită a lui Guţă, a fost şi ea în emisiune şi a făcut circ. 

Guţă se iubeşte cu o blondă

Flori a plâns toată emisiunea, după ce a văzut imagini cu Guţă şi o blondă misterioasă, în ipostaze tandre la un hotel. Iubita manelistului este însărcinată în trei luni, dar lui nu pare să îi pese. Flori a spus că a terminat-o cu el şi că nu mai vrea să audă în viaţa ei de manelist. După emisiune, Narcisa şi Nicolae Guţă au fost surprinşi împreună. Ea s-a amuzat pe seama lui şi a spus: “Normal că pleacă cu mine. Îl iau pe sus”.

Mai multe