Iubita lui Boureanu se apucă de afaceri cu haine

17 august 2017 20:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

În plin scandal cu fiica rebelă, Cristian Boureanu îşi vede mai departe de viaţa în libertate. Fostul deputat îşi învaţă iubita cum să facă bani, aşa că o ajută să pună pe picioare o afacere cu haine. Extrem de creativă, Laura Dincă a făcut câteva ţinute pe care le comercializează sub numele de INFINITY F.

În 2016, după  ce a luat Bacalaureatul, iubita lui Cristi Boureanu visa să studieze designul la Milano. Iată că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar Laura Dincă a rămas la o facultate de management, din ţară.

Nu este prea încântată de opţiunea ei, de aceea se gândeşte să o abandoneze şi să aleagă altceva la toamnă, însă iată că a reuşit să-şi pună visul în practică şi fără studii.Aşadar, ajutată de iubitul ei, Laura urmează să-şi pună pe picioare propria afacere cu haine, al căror design este gândit chiar de ea. Brandul se numeşte INFINITY F., iar studenta a ales chiar şi un slogan extrem de pozitiv pentru afacerea ei ”Focus For Fashion Fame Fortune Fun Forever” (n.r.: Concentrată pe modă, faimă, avere, distracţie pe vecie).

Are deja câteva modele croite, şi a pozat chiar ea ca manechin, pentru că după cum se ştie a făcut această ”meserie” până să-şi cunoască iubitul.Cel care o sprijină în demersurile sale şi-i dă idei este chiar Boureanu, care îşi doreşte ca iubita lui să fie pe propriile picioare şi să se bucure de independenţă.

Scandalul cu Ioana continuă şi după puşcărie

Nici n-a ieşit bine din puşcărie că problemele au reînceput pentru Cristian Boureanu. Fiica Ioana şi fosta soţie Irina l-au atacat în presă, făcând dezvăluiri senzaţionale.„Nu m-am întâlnit cu tata de când a ieşit din puşcărie. Eu locuiesc cu mama”, a spus Ioana (16 ani), în replică la afirmaţia lui Boureanu că relaţiile dintre ei sunt foarte bune şi fata locuieşte la el acasă.Şi mama Ioanei ne-a declarat că fostul politician s-a împotrivit consilierii psihologice şi că abia acum, după o decizie definitivă a magistraţilor, Ioana va putea merge la psiholog.

Mai multe