Iubita lui Cristian Boureanu, vizită în arest! Ce i-a dus fostului politician

12 iunie 2017 11:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laura Dincă a plecat val vârtej de la Cristian Boureanu (45 de ani), luni în jurul prânzului, după ce tânăra de 19 ani a reuşit doar să-i lase câteva schimburi de haine şi ceva de mâncare. Îngândurată, iubita fostului deputat şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare şi a refuzat să vorbească cu armata de jurnalişti care o aştepta la intrare.

Cristian Boureanu şi-a petrecut deja două nopţi în arest după ce, joi noapte, a fost protagonistul unui scandal de proporţii, în trafic, cu organele de poliție. Fostul deputat a lovit în zona inghinală un poliţist care a ripostat şi el lăsându-l lat pe asfalt. În urma loviturii primite, Boureanu s-a ales cu fisură de mandibulă şi de timpan, iar potrivit avocatei are dantura în piuneze şi nici nu-şi ţine prea bine echilibrul. Deşi a solicitat prin intermediul apărătorului să se întoarcă la spital pentru a continua seria de investigaţii, decomadată bărbatul se află tot în arest.

Acolo l-a vizitat luni şi iubita lui, Laura Dincă, care a stat înăuntru aproape o oră. La ieșire, tânăra de 19 ani nu a vrut să dea nicio declarație, motivând că nu a primit acordul avocatului să facă mărturisiri.

Blonda a venit însoţită de o prietenă şi a adus cu ea două plase, una cu haine şi cealaltă cu mâncare, din câte se pare legume ;i fructe, pentru că fostul deputat are probleme mari în a se hrăni. 

Sâmbătă dimineață, după o noapte de audieri, pe numele lui Cristian Boureanu a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. El este acuzat de ultraj şi riscă trei ani de închisoare. 

Mai multe