Iubita lui Ducu Ion, implicată într-un accident: "Mi-am buşit faţa de tetieră!"

14 mai 2016 10:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Clipe de coşmar pentru actriţa Ioana Blaj! Blonda, care în urmă cu un an şi jumătate i-a dăruit producătorului Ducu Ion un băieţel, a fost implicată într-un accident rutier din care a rămas cu sechele. Îngrozită, actriţa a povestit totul pe contul ei de socializare.

O sperietără soră cu moartea a tras Ioana Blaj după o experienţă bnefericită în trafic. Blonda s-a urcat într-un taxi, care a fost lovit din spate de o altă maşină, iar ea a dat cu capul de tetiera din faţă. Speriată, Ioana Blaj a lansat un averisment către toate mămicile să nu-şi transporte copiii fără scaun special.  

"Niciodată, dar absolut niciodată nu mai mergeţi cu copiii, în maţini în care nu aveţi scaun de copil. Am avut o experienţă foarte neplăcută. Taxiul în care mă aflam a fost accidentat, iar eu mi-am buşit faţa de tetiera din faţă. Nu a fost vina lui. Nu am nimic grav, însă sperietura pe care am trăit-o şi zgomotul, m-au marcat rău. De când s-a întâmplat, mulţumesc într-una că nu am fost cu Filip, mai ales că mi s-a mai întâmpat, ca în cazuri extreme, să-l port în marsupiu pe bancheta din spate. E clar că ziua de azi m-a ajutat să învăâ o lecţie importantă", a notat actriţa pe facebook.

Ioana Blaj are o relaţie de câţiva anu cu producătorul Ducu ion, iar cei doi au devenit părinţii unui băieţel, Filip, în vârstă de un an şi jumătate.    

Mai multe