Iubita lui Liviu Vârciu, decolteu de infarct! Cum a apărut la o petrecere

5 noiembrie 2017 21:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi au devenit părinţi în urmă cu o lună, Liviu Vârciu şi iubita lui Anda Călin au onorat invitaţia la o petrecere în weekend. Proaspăta mămică a atras toate privirile cu decolteul ei generos pe care la etalat printr-o rochie neagră.

Liviu Vârciu şi Andra Călin nu îşi mai încap în piele de fericire de când în viaţa lor a apărut primul lor copil, o fetiţă. Sâmbătă, cei doi au apărut împreună la un eveniment privat şi au ţinut să marcheze momentul cu o imagine de la distracţie. Cei doi îndrăgostiţi s-au fotografiat la masă, în toiul petrecerii. Aprecierile au început să curgă după ce fotografia a ajuns pe reţelele de socializare şi dincolo de remarcile legate de frumosul cuplu, decolteu Andei le-a făcut seara mai frumoasă privitorilor, aşa cum în trecut tânăra încingea imaginaţia domnilor cu pictorilul din Playboy, revistă pentru care a pozat. 

Liviu Vârciu (36 de ani) şi Anda Călin (27 de ani) au încercat să păstreze discreţia în legătură cu relaţia lor şi au recunoscut că sunt împreună abia când bruneta a rămas însărcinată. Fotoreporterii Click! i-au surprins însă foarte apropiaţi încă de la începutul anului, iar imediat după Paşte Vârciu a confirmat că va deveni pentru a doua oară tătic.

Liviu Vârciu mai are un copil dintr-o relație cu Ami Teiceanu. Carmina Maria are 14 ani și locuiește la Arad împreună cu mama ei.   

Mai multe