Iubita lui Nicolae Guţă a avortat! Manelistul este dărâmat

10 septembrie 2015 1:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iubita lui Nicolae Guţă a renunţat la copil! Copleșită de durere, Flori a făcut dezvăluiri șocante în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de miercuri seară. Tânăra a povestit motivele pentru care a decis să avorteze.

În cadrul emisiunii „Un show păcătos" de pe Antena 1, Flori a povestit cum de a ajuns în pragul disperării şi de ce a decis să avorteze. Cu lacrimi în ochi, fosta iubită a lui Guță a spus că ea a suferit foarte mult după ce a fost părăsită de către acesta, motiv pentru care a recurs la gestul extrem. Flori i-a mai reproșat manelistului că nu i-a fost alături, că nu a iubit-o, că s-a sărutat cu alta în fața ei și că a părăsit-o.

„Mi-am dorit mult acest copil, era primul meu copil”, a mărturisit Flori cu lacrimi în ochi.

După ce Flori i-a spus că este un nenorocit, Nicolae Guță și-a recunoscut „condiția”, însă a acuzat-o pe aceasta în repetate rânduri că nu trebuia să ia decizia de capul ei. Ba mai mult, Guță a spus că pierderea copilului lui a fost cea mai mare pedeapsă pe care ar fi putut să o primescă vreodată.

Iulia, actuala iubită a lui Nicolae Guță, i-a promis acestuia că va umple ea golul lăsat de Flori și că-i va dărui un copil care să aibă ochii lui.

Mai multe