Iubita lui Ristei s-a făcut remarcată într-un show controversat. La ce emisiune a apărut în trecut Naomi Hedman

8 decembrie 2020 18:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cunoscută în România după ce a participat în cadrul emisiunii „X Factor”, devenind și iubita unuia dintre jurații show-ului, Florin Ristei, Naomi Hedman nu e la prima apariție pe micile ecrane însă.

„Pantera” de la „X Factor”, așa cum a fost denumită după apariția pe scena emisiunii, a participat în trecut și la un show televizat din Marea Britanie, unde a iscat mai multe controverse. 

Naomi Hedman s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show britanic, intitulat «Ex on the beach (Fostul meu pe plajă)», unde și-a făcut apariţia în sezonul cu numărul 4 al show-ului, în 2016.

Așa cum a obișnuit și publicul de la „X Factor”, aceasta purta și pe atunci ţinute extrem de sexy şi provocatoare, și a încercat să îl cucerească și pe unul dintre concurenţi. În emisiunea respectivă foştii parteneri ai participanților sunt implicaţi şi ei, iar bărbaţii trebuie să aleagă dacă rămân într-o relaţie cu vechile iubiri sau merg mai departe cu noile cuceriri, așa că Naomi a fost nevoită să se bată pentru alegerea ei. Chiar și la propriu, nu doar la figurat!

Spunem asta deoarece s-a iscat un mic război între ea și fosta parteneră a celui pe care Naomi pusese ochii. Iubita lui Ristei a fost pe atunci atrasă de un concurent, de Joe, însă controversele au apărut când fosta iubita a acestuia şi-a făcut debutul.

Între Naomi şi Gina s-au iscat discuţii aprinse, ba chiar s-a ajuns la o mică bătaie. Se pare că cele două s-au  și părui. „Tocmai am fost atacată de o psihopată", spunea Gina la adresa lui Naomi Hedman. Nici mulatra nu s-a lăsat mai prejos atunci: „Nu te pune cu mine că ripostez. Nu ca alte fete".

Vezi video din emisiune pe Okmagazine.ro.

Mai multe