Iubitele celebre ale lui Ciprian Marica, înșelate rând pe rând. Ilinca Vandici, "tradusă" cu Bianca Drăgușanu

1 mai 2020 18:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ciprian Marica are stofă de mare cuceritor, iar asta a făcut multe tinere celebre să sufere după el. Ilinca Vandici este una dintre ele. Deși avea o relație serioasă cu ea, fostul fotbalist a poftit la apetistanta Bianca Drăgușanu, astfel că lanțul de iubire s-a rupt atunci când frumoasa de la Kanal D a aflat.

Are 34 de ani și îi place să fie un cuceritor. Geanina Ilieș (35 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Gospodar fără pereche”, de la Pro tv, s-a iubit cu neastâmpăratul Ciprian Marica. Era tânără, fără experiență când chipeșul sportiv i-a luat mințile.

Se pare că acesta a fost primul bărbat din viața ei, dar chiar și așa povestea de iubire a fost scurtă. Geanina s-a căsătorit cu altcineva și la 21 de ani era deja mamă, iar după patru ani a divorțat.

Ciprian Marica s-a iubit cu Gina Pistol și Laura Teodoru 

Pentru Marica, au urmat pe rând Gina Pistol (38 de ani), care acum este într-o relație cu Smiley, Ilinca Vandici, dar și Laura Teodoru (37 de ani), o fostă prezentatoare TV la Digisport, cu care s-a iubit în urmă cu șase ani. 

În ciuda faptului că, la un moment dat, se vorbea și despre o logodnă, iar un inel a apărut pe degetul Laurei, iubirea avea să se stingă fără a mai putea fi reaprinsă vreodată. Nu se știe însă de ce. Sigura care a avut curajul să spună public care sunt metehnele fostului fotbalist de la Națională a fost Vadici, care i-a fost parteneră timp de doi ani.  

Ilinca Vandici s-a plâns că Marica a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu

Ea s-a plâns să fostul iubit a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu (38 de ani) și că a încercat și cu Adelina Pestrițu (33 de ani). Cea din urmă a recunoscut că i-ar fi dat o șansă dacă nu ar fi fost fotbalist. În 2019, Ilinca mărturisea, într-un interviu, că în momentul în care a vrut să ceară explicații, s-a lovit de indiferență.

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: <<De ce ai făcut asta>>? M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată. Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei Pestrițu. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă” a spus Ilinca Vandici, la momentul respectiv, într-un interviu pentru revista Tabu.

Ciprian Marica are doi copii cu Ioana Marcu

În prezent, Ciprian Marica se află într-o relație cu Ioana Marcu, cu care trăiește o poveste de dragoste ce durează de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi copii. 

Și cu toate astea, a tânjit la Ana Muntean, soția prietenului său, Florin Muntean, cel care i-a prins în fapt într-o cameră de hotel din Cluj. Tot Florin a făcut publică și filmarea, supărat că nevasta l-a înșelat a doua oară. 

Citește și: 

https://www.click.ro/sport/sexy-sport/ana-muntean-prima-reactie-dupa-ce-fost-prinsa-de-sot-cu-ciprian-marica-la-hotel

https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-copii-frumosi-are-ciprian-marica-cu-ioana-marcu-iata-cum-inceput-povestea-lor-de

https://www.click.ro/comunitate/romanesti/ilinca-vandici-recunoaste-ciprian-marica-m-inselat-cu-bianca-dragusanu

Mai multe