Iubitul Alinei Eremia, un “pachet” de mușchi. Uite câte sporturi face!

26 ianuarie 2018 11:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Eremia (24 de ani) a ştiut ce a ales atunci când s-a cuplat, în urmă cu doi ani, cu Edi Barbu (28 de ani), pe care recent l-a prezentat într-o ședință foto pentru numărul de februarie al revistei Unica.

Solista, care a făcut parte din trupa LaLa Band, l-a întâlnit pe iubitul ei la sala de forţă, unde mergeau împreună. I-a fost greu la început, aflând că e celebră, însă un prieten comun le-a făcut cunoştinţă. Aşa cum a povestit solista pentru publicația amintită, iubitul ei lucrează într-o multinațională, în domeniul leasing-ului.

Cei doi şi-au aranjat întâlnirile astfel încât să nu fie urmăriţi de paparazzi, iar de multe ori ea mergea la evenimente şi apoi venea şi el sau se întâlneau în altă parte. Cei doi au mers împreună în vacanţe, unde Edi și-a etalat mușchii lucrați din greu, la sală. În plus, Edi este și adeptul sporturilor extreme și încearcă tot felul de activități care îi ridică adrenalina, cum ar fi saltul cu parașuta.

Edi se înţelege bine şi cu fratele Alinei, Mircea Eremia, pe care l-a făcut să se îndrăgostească de sport. Iată că, după ce și-a lansat primul album solo, “360”, iar recent o piesă în colaborare cu Munoir, aflăm despre Alina că este fericită și în amor.

Mai multe